Меню
+38 (066) 887-74-22
(Час роботи: 08.00 - 17.00)
Лящ пласт холодного копчення з/к

Лящ пласт холодного копчення з/к

Вага 1 шт. - 0,2 - 0,5 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - 2 місяці
Фасовка - гофроящик по 10 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 29,7 г, жирів – 4,6 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 160 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76
Лящ є досить затребуваним видом прісноводної риби. Його часто використовують в кулінарії, адже він відрізняється відмінними смаковими якостями. Рибку солять, в'ялять, маринують, консервують. Також не варто забувати про копчення, адже це найпоширеніший спосіб обробки ляща. Завдяки технології приготування рибина не втрачає своїх корисних елементів і вітамінів, що дуже важливо. Тим більше що зберігається такий делікатес при низькому температурному режимі досить довго. Адже дим, в якому оброблявся продукт, вважається відмінним натуральним консервантом. Лящ пласт холодного копчення з/к володіє легким ароматом диму і чудовим смаком.

    Хотите, перезвоним Вам?