Основні інгредієнти:
- Жерех – 200 г
- Сир – 200 г;
- Яйце;
- Борошно;
- 20 г твердого сиру;
- 1 стакан молока;
- Сіль;
- Рослинна олія (2-3 ст. ложки).
Щоб приготувати запіканку, потрібно спочатку підготувати рибину. Для цього її треба випатрати, вимити, висушити. Ребра витягнути і усунути хребет, щоб залишилося лише філе, яке слід порізати на шматки. Посолити і обваляти в борошні підготовлену рибку і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Форму змащуємо олією, куди викладаємо обсмаженого жереха. Молоко змішати з яйцем і додати туди тертий сир. Отриману суміш виливаємо в форму і ставимо страву в розігріту духовку на 15 хвилин (температурний режим – 200ºС).