Меню
+38 (066) 887-74-22
(Час роботи: 08.00 - 17.00)

Просолений жерех «під лососину»

Просоленный жерех «под лососину»

Щоб приготувати такий делікатес, необхідно підготувати:

  • Жерех (1 кг);
  • Сіль – 2 чайних ложки;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • Коріандр;
  • Вода;
  • Перець.

Для початку потрібно усунути плавники і нутрощі з рибки, після чого вимити і витерти її насухо. Акуратно слід вирізати хребет та видалити ребра за допомогою плоскогубців.

Далі потрібно використовувати засолювальну суміш, яку попередньо готують з 200 г води, солі, коріандру, цукру і перцю. Рідиною для засолювання змащують тушки, після чого укладають бічною стороною в глибоку ємність. При цьому не варто забувати про помірний гніт.

Щоб рибка добре просолилася, її потрібно на 2 дня залишити в холодному місці, можна навіть в холодильнику. Готовий делікатес за смаковими якостями і кольором нагадує лососину.

Хотите, перезвоним Вам?