Происхождение - Днепровская
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 18,4 г, жирів – 1,1 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 84 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
Слід пам'ятати, що судак – це джерело різних елементів, корисних для людського організму. Регулярне вживання страв, приготованих з такої рибки, допоможе врегулювати обмін вуглеводів і білків, знизити показники холестерину, стимулювати роботу нервової системи і головного мозку.
Біохімічний склад продукту благотворно впливає на роботу травної системи і щитовидної залози. При цьому м'ясо судака містить в собі оптимальну кількість йоду, а цей елемент необхідний для повноцінного зростання малюка і його розумового розвитку, тому фахівці рекомендують рибні страви обов'язково включати в дитячий раціон харчування.