Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,2 г, жирів – 5,1 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 115 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
М'ясо сома вважається дуже корисною продукцією, адже містить у собі велику кількість вітамінів, протеїнів і амінокислот. Завдяки таким якостям даний вид риби використовуються в кулінарії. При цьому м'ясо практично без кісток (за винятком хребта), воно відрізняється ніжністю, м'якістю і достатньою жирністю.
Вживання страв з такої рибки дозволить уникнути розвитку багатьох захворювань і зміцнити людський організм. Вагітним жінкам і людям, ослабленим після різних недугів, також рекомендують включити в свій раціон харчування рибні страви. При цьому вони максимально покращують роботу органів травлення.