Вага 1 шт. - 0,1 - 0,8 кг
Умови зберігання: -18 С
Термін зберігання - 6 місяців
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 18,2 г, жирів – 3,3 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 103 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
Окунь є досить популярною рибою серед споживачів, оскільки м'ясо володіє відмінними смаковими якостями. При цьому це дієтичний продукт, який можна вживати у вареному, печеному, в'яленому або копченому вигляді. Такий вид риб не відрізняється кістлявістю, але й м'яса в ньому не занадто багато.
Слід врахувати, що після заморозки рибина зберігає свої смакові і корисні якості протягом певного часу (3-4 місяці). Окунь містить величезну кількість риб'ячого жиру, а жирні кислоти омега-3 допомагають нормалізувати обмін речовин і мінімізувати рівень холестерину в організмі людини.