Лящ холодного копчення 31-40
Вага 1 шт. - 0,4 - 0,8 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - 2 місяці
Фасовка - гофроящик по 10 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 29,8 г, жирів – 4,8 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 160 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
Копчений лящ дуже цінується серед гурманів, при цьому готова рибка оцінюється за певними критеріями: сухістю, зовнішнім виглядом і солоністю. Копчення ляща є досить складною процедурою, оскільки це не дуже жирний сорт риби. При цьому солі при засолюванні потрібно використовувати невелику кількість.
Це дуже смачна страва, єдиним недоліком якого можна назвати кістлявість рибини. Якісний і свіжий копчений лящ відрізняється ніжним смаком і неповторним ароматом, при цьому своїм виглядом він збуджує апетит. Правильно закопчена рибка стане відмінним доповненням до святкового столу.