Вітчизняний виробник «Рибка Боровицька» пропонує копченості, приготовлені за власною технологією. Висококваліфіковані спеціалісти дотримуються під час обробки всіх правил та норм, тому споживач отримує безпечний продукт з високими смаковими якостями. Для оптових покупців важливо не лише якість копченої риби, а й терміни реалізації та зберігання товару. А будь-яке порушення технології обробки скорочує період перебування на ваших прилавках куплених у нас копченостей.
Гаряче копчення – це обробка рибної продукції коптильним димом при високих температурах (від 90 до 120°С). Оскільки час обробки відносно невеликий, то для грамотного зберігання риби гарячого копчення потрібно створити відповідні умови. Щоб продукт протягом 30 діб, відведених для реалізації, залишався смачним та безпечним для людського здоров’я, ми зберігаємо та транспортуємо його при температурі від -2 до +2° та відносній вологості 70-80%. Риба гарячого копчення – безперечно ніжніша та смачніша закуска в порівнянні з іншими рибними продуктами. Ми раді бачити вас як постійного оптового покупця, тому наше виробництво робить все можливе, щоб ви отримали лише найсмачніші та найсвіжіші копченості.