Для приготування цієї страви потрібно взяти:
- Півкілограма бичків;
- 2 ст. ложки борошна;
- 4 ст. ложки масла вершкового;
- Помідори (4 шт.);
- 3 ст. ложки рослинної олії;
- 400 г томатної пасти;
- Твердий сир – 300 г;
- Сіль;
- Естрагон за смаком.
Це дуже простий рецепт, а приготування страви не займе багато вашого часу. Але в підсумку ви отримаєте дивовижного смаку закуску до вашого святкового столу.
Рибку слід добре помити під проточною водою і обсушити. Після чого продукцію солять, обкачують з усіх боків в борошні і обсмажують на сковороді. Помиті і висушені помідори треба нарізати тонкими кружечками, при цьому видаляючи їх насіння. Далі помідори також обсмажують трохи по обидва боки на вершковому маслі. Твердий сир треба натерти на тертці.
У підготовлену форму виливають половину томатної пасти і додають естрагон, після чого слід викласти рибу, поверх неї – обсмажені помідори. Страву заливають томатним соусом, що залишився, і посипають сиром. Запікати закуску потрібно в духовці до готовності, а при подачі на стіл її збризкують вершковим маслом.