Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Жерех у вині

Жерех в вине

Необхідні продукти:

  • 600 г риби;
  • Зелена цибуля;
  • Бульйон;
  • Корінь селери;
  • Перець;
  • Соус бешамель;
  • Лимонний сік (1 ч. ложка);
  • Біле вино (40 мл).

Випатрану і вимиту рибку слід висушити і нарізати на невеликі порції. Цибулю (білу її частина) дрібно нарізаємо, після чого її потрібно викласти в сотейник. Цибулю посипаємо селерою, котру слід нарізати соломкою. Далі на овочі викладаємо жерех і заливаємо його бульйоном та білим вином. Варити страву треба на невеликому вогні до повної готовності.

Далі бульйон потрібно процідити і уварити наполовину, після чого додається соус і добре перемішується з бульйоном. Подаючи на стіл, готову рибку можна скропити лимонним соком.