Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)

Рибна запіканка з молоком і сиром

Рыбная запеканка с молоком и сыром

Основні інгредієнти:

  • Жерех – 200 г
  • Сир – 200 г;
  • Яйце;
  • Борошно;
  • 20 г твердого сиру;
  • 1 стакан молока;
  • Сіль;
  • Рослинна олія (2-3 ст. ложки).

Щоб приготувати запіканку, потрібно спочатку підготувати рибину. Для цього її треба випатрати, вимити, висушити. Ребра витягнути і усунути хребет, щоб залишилося лише філе, яке слід порізати на шматки. Посолити і обваляти в борошні підготовлену рибку і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.

Форму змащуємо олією, куди викладаємо обсмаженого жереха. Молоко змішати з яйцем і додати туди тертий сир. Отриману суміш виливаємо в форму і ставимо страву в розігріту духовку на 15 хвилин (температурний режим – 200ºС).