Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Риба в’ялена
Щука вяленая
вiд 161.5 грн./кг. (залежить від об'єму)
Плотва вяленая 22-25 см
вiд 70 грн./кг. (залежить від об'єму)
вiд 57 грн./кг. (залежить від об'єму)
вiд 54 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лящ в'ялений
вiд 58 грн./кг. (залежить від об'єму)
Карась вяленый потрошеный
вiд 44.55 грн./кг. (залежить від об'єму)
Густера
вiд 44 грн./кг. (залежить від об'єму)
Верховод вяленый
вiд 50 грн./кг. (залежить від об'єму)

Риба в’ялена (сушена риба)

В’ялення – специфічний процес соління і пров’ялення риби на свіжому повітрі. Для такої обробки використовуються жирні і напівжирні сорти риби, оскільки саме з них виходить смачний і якісний делікатес.

Лящ в’ялений вважається сезонним продуктом, тому вжити його краще, як можна швидше. Але і зберігається риба в’ялена відмінно, вона тривалий час зберігає свої смакові якості.

Широкий асортимент в’яленої риби

Багато гурманів замислюються: «Куплю в’ялену рибу або приготую самостійно?» Приготувати в домашніх умовах бичок в’ялений можна, але будь-яке недотримання технології може привести до того, що продукт буде безповоротно зіпсований.

Щоб насолодитися чудовим смаком делікатесу, найкраще купити в’ялену рибу (Черкаси) в перевіреному магазині. Компанія «Рибка Боровицька» пропонує великий вибір сушеної рибопродукції оптом. Свіжий і якісний товар потрапить на прилавки ваших магазинів в ідеальному вигляді!

У каталозі на нашому сайті представлена наступна продукція:

Вся сушено-в’ялена риба протестована й сертифікована, що підтверджує її максимальну якість. Придбавши у нас рибопродукти, залишитеся задоволені і ви, і ваші покупці.

Як зберегти свіжість в’яленої риби?

Плітка в’ялена, як і інша продукція такого виду, готова до вживання відразу ж після покупки, подальша кулінарна обробка їй не знадобиться. Особливістю даного делікатесу вважається його тривалий період зберігання без шкоди для його якості.

Якщо плітка в’ялена була оброблена правильно, з дотриманням всіх правил в’ялення, то і зберігати її можна досить довго. До рук наших покупців сушена риба потрапляє відразу ж після приготування, тому свіжість її ми гарантуємо на 100%.

Як же зберігати в магазині продукт, придбаний великий партією оптом, щоб покупці залишилися задоволені якістю товару? У промислових масштабах карась в’ялений (стружка) потрібно зберігати в спеціальних упаковках. Вибрати для цього можна кошики з лози, ящики з дерева, тару з гофрованого картону, лляні мішки, пакети з паперу. Головне, не використовувати упаковку з фольги та целофану.

Умови зберігання повинні дотримуватися з усією строгістю, в іншому випадку на верховод в’ялений можуть зазіхнути різні шкідники, а на поверхні його може з’явитися цвіль, що зробить продукт непридатним до вживання.

Жерех в’ялений (стружка) може зберігатися в холодильних приміщеннях в спеціально створених для цього умовах (температура -5ºС, вологість 75%) до 1 року. Але багато в чому період зберігання залежить від жирності в’яленої риби.