Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Риба гарячого копчення
Судак горячего копчения
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Сом стейк горячего копчения
вiд 127 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ потрошеный горячего копчения
вiд 1 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ пласт горячего копчения
вiд 85 грн./кг. (залежить від об'єму)
Лещ горячего копчения
вiд 75 грн./кг. (залежить від об'єму)

Риба гарячого копчення: риба копчена гарячим способом

Риба гарячого копчення вже давно стала улюбленою стравою серед гурманів. Вона багата унікальними речовинами, корисними для організму людини, і завжди неймовірно смачна. Копчена риба є незамінною основою багатьох вишуканих страв, тому величезна кількість рибних магазинів пропонують своїм покупцям цей смачний і ароматний продукт.

Реалізуючи такий специфічний товар, важливо подбати про правильні умови зберігання. Адже покупці, відвідуючи ваш магазин зі словами: «Куплю рибу копчену», бажають придбати свіжу продукцію, яка не зашкодить людському здоров’ю.

Якість продукту – запорука високих продажів

Особливість виробництва рибопродукції гарячого копчення – в її специфічній обробці за участі високої температури. На відміну від риби, приготованої за технологією обробки холодним димом, продукт гарячого копчення зберігається порівняно недовго. Щоб збільшити цей період, рибу можна заморозити. Розморожений судак гарячого копчення повністю зберігає свої властивості і готовий до вживання.

Сировина для копчення ретельно підбирається, після чого піддається обробці з максимальним дотриманням температурного режиму. Коптиться продукція в спеціальних камерах, які дозволяють отримати на виході смачний та ароматний делікатес з апетитним зовнішнім виглядом.

За санітарними нормами, оселедець копчений повинен зберігатись не більше 3 діб, але залишатися придатним до вживання він може значно довше. Якщо продукт виготовлений відповідно до вимог ТУ, термін його реалізації може бути і більш тривалим. Цьому сприяє той факт, що в сучасних магазинах забезпечують безперервність рекомендованої температури зберігання: від -2 до + 2ºС. Заморожувати даний делікатес можна при температурі до -30ºС. У такому вигляді зберігати його можна до 30 діб.

Де купити копчену рибу оптом?

Якщо ви вирішили продавати на своїй торговій точці рибопродукцію, приготовлену способом гарячого копчення, ПрАТ «Рибка Боровицька» допоможе вам. Ми успішно представляємо на продовольчому ринку України рибу морського та річкового походження, жорстко контролюючи якість свого товару.

У нас можна купити оптом рибу гарячого копчення таких видів:

Вся продукція, представлена в каталозі на нашому сайті, тестується в лабораторії. Здійснюючи оптове замовлення, ви отримуєте товар високої якості за досить вигідною, конкурентоспроможною ціною. На сайті «Рибки Боровицької» представлена риба копчена, яка перед виловом вирощувалася в екологічно чистих умовах.

Наш лящ гарячого копчення приготований руками справжніх майстрів, тому він завжди смачний, свіжий і соковитий. Він стане справжнім хітом на ваших прилавках!