Продукти:
- 1 велика рибина;
- 1 цибулина;
- Лимонний сік;
- 100 г свіжого або солоного лосося;
- Печериці (300 г);
- Зелень;
- Спеції.
Випатрану рибину потрібно добре вимити, видалити з неї кісточки. При цьому потрібно врахувати, що філе повинні бути з’єднані між собою в області спинки. Тушку слід добре натерти спеціями і дати трошки просочитися. Після цього потрібно викласти шматочки лосося і скропити соком лимона.
Гриби і цибулю необхідно нарізати і обсмажувати до тих пір, поки зі сковороди не втече вся рідина. Посипати печериці зеленню і викласти на рибу. Далі судак згортають, закріплюючи по краях. У розігрітій духовці до 170ºС блюдо випікають 40-50 хвилин. Готову закуску нарізають порційними шматочками і подають з гарніром.