Необхідні інгредієнти:
- 2 кілограми бичків;
- Цибуля (1-2 шт.);
- Сіль;
- Борошно;
- Рослинна олія (для обсмажування);
- Свіжий базилік (для прикраси).
Рибку потрібно очистити і видалити нутрощі, усунути при цьому голову і всі плавники. Далі продукцію потрібно промити і висушити. Після чого треба сіль, борошно і перець перемішати в об’ємній посудині. Підготовлені бички опустити в суміш і струснути миску так, щоб риба обвалялась в борошні.
Необхідно добре розігріти сковороду і влити олію, після цього викласти бички одним шаром і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Після цього всипати в сковороду цибулю, попередньо нарізану тоненькими півкільцями. Також на цьому етапі додається і базилік. Накрити страву кришкою і смажити до того моменту, коли цибуля не стане м’якою.