Що потрібно:
- М’ясо щуки;
- Томатна паста (близько 1 склянки);
- Цибуля – 2 шт.;
- Цукор;
- Сіль;
- Вода;
- Жир (1,5 ст. ложки).
У глибокій сковороді на жирі потрібно обсмажити цибулини, попередньо нарізані дрібними шматочками. Додати в ємність до підсмаженої цибулі цукор, сіль, томатний соус і півсклянки гарячої води. Отриману масу добре перемішати і довести до кипіння.
М’якоть рибини слід нарізати порційними шматочками, скласти в каструлю і влити приготований соус. Варити страву потрібно до повної готовності рибки на невеликому вогні. Приготовану щуку необхідно викласти на тарілку, полити соусом і прикрасити зеленню петрушки. В якості гарніру можна подати відварний рис або макарони.