Необхідні продукти:
- Півкілограма риби;
- Картопля;
- Огірок;
- Соняшникова олія;
- Морквина;
- Цибулина;
- Майонез;
- Куряче яйце;
- 1 ч. ложка оцту;
- Сіль;
- Соєвий соус (1 ч. ложка).
Для салату слід запекти рибку, а моркву, яйце і картоплю відварити. Очищену цибулю нарізати великими шматочками. Щоб вона не була гіркою, її слід залити оцтом з окропом на 15 хвилин, тоді вся гіркота піде.
Зварені овочі потрібно нарізати кубиками і додати до них соняшникову олію і соєвий соус (1 ч. ложку), добре перемішуючи.
Рибу слід розібрати на шматки і видалити всі кістки, змішати з майонезом. Дістати цибулю і промити її, а огірок нарізати невеликими кубиками. Далі всі інгредієнти необхідно з’єднати, посолити і перемішати. Прикрасити салат можна зеленню або яйцем.