Site icon Рибка Боровицька

Просолений жерех «під лососину»

Просоленный жерех «под лососину»

Щоб приготувати такий делікатес, необхідно підготувати:

Для початку потрібно усунути плавники і нутрощі з рибки, після чого вимити і витерти її насухо. Акуратно слід вирізати хребет та видалити ребра за допомогою плоскогубців.

Далі потрібно використовувати засолювальну суміш, яку попередньо готують з 200 г води, солі, коріандру, цукру і перцю. Рідиною для засолювання змащують тушки, після чого укладають бічною стороною в глибоку ємність. При цьому не варто забувати про помірний гніт.

Щоб рибка добре просолилася, її потрібно на 2 дня залишити в холодному місці, можна навіть в холодильнику. Готовий делікатес за смаковими якостями і кольором нагадує лососину.

Exit mobile version