Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,2 г, жирів – 5,1 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 115 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
Якщо вірити вченим, сом багатий амінокислотами, які так необхідні людському організму для повноцінної діяльності. І лише 200 г рибки можуть максимально задовольнити добову потребу людини в білку. А такий показник мають далеко не всі види риб.
Завдяки оптимальному вмісту сполучної тканини м'ясо сома швидше перетравлюється, а це дуже важливо для тих людей, котрі ведуть неактивний спосіб життя. Також важливо врахувати, що вживання рибних страв здатне поліпшити стан шкіри і слизових оболонок, при цьому в них міститься антиоксидант.