Товстолоб охолоджений
Вага 1 шт. - до 5 кг, 5-10 кг, 10+ кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 19,5 г, жирів – 0,9 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 86 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
У кулінарії товстолоб використовують дуже часто, адже м'ясо його досить жирне і ніжне. При цьому існує величезна кількість способів приготування швидких і нескладних страв. Рибку можна смажити, тушкувати, варити на пару, запікати в духовці, а також маринувати, коптити і т. д. За смаковими якостями товстолоб прирівнюється до ляща, трохи поступаючись лише білому амуру.
При цьому досвідчені кухарі радять не використовувати дрібні особини, оскільки вони досить кістляві. З товстолоба можна приготувати балик дивовижного смаку, також з нього варять юшку і додають в різні салати. Рибку такого типу не рекомендується заморожувати, оскільки якість м'яса значно погіршується.