Синець охолоджений
Вага 1 шт. - 0,15 - 0,4 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17 г, жирів – 3,5 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 102 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
Синця часто порівнюють за смаковими якостями з лящем, тому і готувати його можна так само, як і ляща. Такий продукт солять, смажать, в'ялять, з нього варять юшку, додаючи в неї іншу рибку. З риби можна зробити смачну таранку, а також її фарширують, тушкують, з неї смажать котлети і т. д. При цьому, як стверджують гурмани, синець в в'яленому або малосольному вигляді набагато смачніший самого ляща, обробленого таким же способом. Адже м'ясо синця більш жирне, м'яке і ніжне, але досить кістляве.
Для такої рибини ідеально підійде пряний посол з різними спеціями. При цьому синець, як і інші сорти риби, дуже корисний для людського організму, а помірне його вживання здатне нормалізувати роботу багатьох систем життєдіяльності.