Історія ПрАТ « Боровицьке » почалась більш ніж 80 років тому, ще до побудови Кременчуцького водосховища , коли місцеві рибалки с. Боровиця та навколишніх сіл організували рибартіль. З побудовою водосховища рибартіль розрослася в велике господарство.
Новий етап розвитку ПрАТ «Боровицьке» почався у 2007 році, з появою холодильника швидкої заморозки та відкриття власного рибопереробного цеху.
На сьогодні підприємство має рибодобувні бази, розташовані на території Черкаського та Чигиринського районів, які здійснюють рибний промисел на Кременчуцькому водосховищі. Щороку ми здійснюємо зариблення водосховища мальком риб, який закуповуємо в риборозплідниках області.
Кожна база має власний льодник, де взимку заготовляється річковий лід, який протягом всього року використовується для охолодження риби безпосередньо після вилову. Така технологія дозволяє доставляти на холодильник підприємства вже охолоджену рибу.
Рибопереробний цех підприємства переробляє як річкову так і морську рибу. Виготовляє продукцію в’ялену, солону, холодного та гарячого копчення з різних видів риб, яку реалізує під власною торговою маркою «Рибка Боровицька». При виробництві копченої продукції ми використовуємо технологію натурального копчення риби щепою із дуба та вільхи. Побудований цех з виготовлення салатів, які теж продаються оптом та через фірмові магазини.
Об’єми виловленої риби та потужності власних цехів дають нам можливість реалізувати свою продукцію дрібним, крупним оптом та в роздріб. ПрАТ «Боровицьке» відкрите для співпраці з замовниками як на території України, так і за її межами.