Незважаючи на те, що чехоня – це вид досить кістлявої риби, з неї виходять дивовижного смаку котлети. Щоб приготувати такий кулінарний шедевр, знадобляться наступні продукти:
- 0,5 кг фаршу;
- 2 яйця;
- 2-3 ст. ложки майонезу;
- Борошно (2-3 ст. ложки);
- Цибуля – 1 шт.
Цибулю треба натерти на середній тертці, щоб її смак і запах не переважав у фарші. Рибний фарш слід посолити і поперчити за смаком, додати яйця, борошно і майонез. Отриману масу добре перемішують і вже після цього додають в неї натерту цибулю. Далі треба сформувати котлети і обсмажувати їх по обидва боки на великому вогні на сковороді протягом декількох хвилин. Після це зменшити вогонь і тушкувати їх ще близько 15 хвилин.[/vc_column_text]