Рибні котлети дуже легко і швидко можна приготувати, а для цього нам знадобляться такі продукти:
- Сом;
- Картопля – 2-3 шт.;
- Сухарі панірувальні;
- 1 цибулина;
- Сіль;
- Перець.
Для котлет найкраще підійде верхня частина рибини. Необхідно видалити шкіру і кісточки, далі нарізати тушку маленькими кубиками. Очищену картоплю потрібно натерти на дрібній тертці, цибулю можна пропустити через м’ясорубку або ж натерти на крупній тертці. З’єднати овочі з рибкою, після чого поперчити, а також додати панірувальні сухарі. При цьому сухарі повинні знаходитися саме всередині котлеток, а не зовні. Далі суміш потрібно добре перемішати і вимісити.
Сформувати котлети і викласти їх на добре розпечену сковороду. Для смаження можна використовувати олію. Котлетки слід обсмажувати близько 5 хвилин з кожного боку. Подавати готову закуску можна з будь-яким гарніром: і гречаною кашею, і картоплею-пюре.