Знадобиться багато інгредієнтів для приготування цієї страви, а саме:
- Рибина великих розмірів;
- Картопля;
- Кабачок;
- 300 мл червоного вина;
- Лимонний сік;
- Соєвий соус – 2 ст. ложки;
- Вершкове масло;
- Прованські трави;
- Олія оливкова; Терті сухарі;
- 3 зубчики часнику;
- Мандариновий сік;
- 4 ст. ложки йогурту;
- Перець, сіль і лавровий лист.
Рибу, очищену і вимиту, потрібно розрізати на 8 частин. Щоб приготувати маринад, необхідно натерти часник в миску, видавити туди ж сік з лимона, після цього додати лавровий лист, вино і прованські трави. У такій суміші потрібно замаринувати шматочки коропа.
Тонко нарізані овочі (кабачок і картоплю) обсмажити на маслі, посоливши і поперчивши їх. Додати цибулю, розрізану на 4 частини. Замариновані шматочки рибки обсмажуємо також з усіх боків. У форму необхідно викласти обсмаженого коропа і вилити туди маринад, після цього посипати тертими сухарями. У духовці, розігрітій до 220ºС, запікати страву 10 хвилин. Далі полити закуску вершковим маслом, добре розтопленим, і продовжувати запікання ще 20 хвилин
Поки запікається риба, потрібно тертий часник, що залишився, змішати з йогуртом, мандариновим соком і соєвим соусом. На тарілку слід викласти готову рибку і овочі, які поливають приготовленим соусом.