Щоб приготувати цю страву, нам знадобляться такі продукти:
- Риба;
- Цибуля (2 штуки);
- Борошно (2 ст. ложки);
- Морква (2 штуки);
- Рослинна олія;
- 1 чайна ложка цукру;
- Вода (200 мл);
- Перець, сіль, лавровий лист, зелень;
- Томатна паста (3 ст. ложки).
Як готувати?
Очищені і промиті бички потрібно добре посолити і додати спеції. Далі тушки обваляти в борошні і обсмажити на сковороді.
Щоб приготувати соус, потрібно цибулини нарізати невеликими кубиками, а моркву натерти на дрібній тертці. До обсмажених овочів додаємо томатну пасту, цукор і лавровий лист. Важливо також поперчити майбутній соус. Тушкувати його потрібно кілька хвилин, після чого викласти в сковороду обсмажені бички. При цьому треба зробити це так, щоб соус покривав повністю тушки. На цьому етапі додається вода, після чого страва тушкується півгодини під кришкою на невеликому вогні. Готові бички в соусі можна подавати на стіл з салатом або свіжими овочами.