Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 16 г, жирів – 5,3 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 112 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном
(068) 493-08-76
У коропа міститься величезна кількість жирів і білків, але помірне вживання не призведе до появи зайвих кілограмів. Адже м'ясо даного виду риб ще і дуже корисне, що слід враховувати при складанні свого раціону харчування.
З рибки можна приготувати безліч страв, а м'ясо її має солодкуватий ніжний смак. Короп допомагає поліпшити мозкову активність, нормалізує процеси метаболізму, при цьому м'ясо містить в собі антиоксиданти. При цьому вживання рибних закусок дозволить поліпшити витривалість людського організму, зміцнити життєві сили і очистити кишечник.