Для приготування страви знадобляться:
- Риба (3 шт.);
- Кріп і петрушка;
- 2 кабачка;
- Часник (2 зубчики);
- 3 помідори;
- Борошно;
- Цибуля;
- Олія оливкова;
- Сіль і перець.
Очищені і вимиті тушки слід натерти сіллю і перцем. Всі овочі і зелень необхідно дрібно нарізати. Рибу, нарізану порційними шматками, паніруємо в борошні й обсмажуємо з усіх боків до повної готовності. При цьому необхідно влити в сковороду трохи води і накрити кришкою на хвилин 5.
Далі смажимо цибулю, в процесі додаючи до нього і кабачки. Наступним інгредієнтом, який додається в сковороду, є помідори. Овочі потрібно тушкувати 5 хвилин. В кінці до овочів додається часник і рубана зелень. Готову рибку і овочеве рагу потрібно викласти на тарілку, полити оливковою олією і прикрасити зеленню, яка залишилася.