Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Судак, фарширований грибами

Судак, фаршированный грибами

Продукти:

  • 1 велика рибина;
  • 1 цибулина;
  • Лимонний сік;
  • 100 г свіжого або солоного лосося;
  • Печериці (300 г);
  • Зелень;
  • Спеції.

Випатрану рибину потрібно добре вимити, видалити з неї кісточки. При цьому потрібно врахувати, що філе повинні бути з’єднані між собою в області спинки. Тушку слід добре натерти спеціями і дати трошки просочитися. Після цього потрібно викласти шматочки лосося і скропити соком лимона.

Гриби і цибулю необхідно нарізати і обсмажувати до тих пір, поки зі сковороди не втече вся рідина. Посипати печериці зеленню і викласти на рибу. Далі судак згортають, закріплюючи по краях. У розігрітій духовці до 170ºС блюдо випікають 40-50 хвилин. Готову закуску нарізають порційними шматочками і подають з гарніром.