Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Синець, запечений з картоплею

Синец, запеченный с картошкой

Необхідні продукти:

  • 3 великих картоплини;
  • Риба – 1 шт .;
  • 1 лимон;
  • Цибуля;
  • Сіль;
  • Рослинна олія;
  • Різні спеції за смаком.

Спосіб приготування

Для початку потрібно почистити і вимити рибину. Після цього зробити акуратні надрізи, далі вставити в них шматочки лимона і нарізану кільцями цибулю. Тушку треба посолити і натерти відповідними спеціями. Очищену картоплю слід нарізати маленькими кубиками.

Деко треба застелити фольгою і налити невелику кількість рослинної олії. Далі необхідно викласти синець і картоплю, посипану також спеціями. Після чого блюдо знову полити олією. Деко накрити фольгою і випікати в духовці близько 40 хвилин.