Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Синець, тушкований з печерицями у власному соку

Синец, тушенный с шампиньонами в собственном соку

Щоб приготувати страву, слід підготувати наступні інгредієнти:

  • 2 кг рибки;
  • 500 г печериць;
  • Зелень;
  • Рослинна олія;
  • Перець і сіль;
  • 1 велика цибулина.

Підготовлену рибину нарізати невеликими порційними шматочками. Далі синець потрібно покласти в миску, попередньо посолити і поперчити його, щоб м’ясо добре просолилось.

Помиті гриби слід нарізати великими шматками, а очищену цибулю – четвертькільцами. Для приготування страви можна взяти чавунну гусятницю або ж сотейник з товстим дном. У ємність необхідно налити невелику кількість масла і викласти гриби і цибулю, посоливши дані продукти.

Тушкувати гриби з цибулею 5 хвилин, після чого викласти рибу зверху цибулі і залити водою, щоб інгредієнти були покриті до половини. Після того, як блюдо закипить, максимально зменшити вогонь і тушкувати до готовності рибки. В якості гарніру відмінно підійде картопля або гречана каша. Подавати до столу порційними шматками з підливою і грибами, прикрасивши зеленню.