Меню
+38 (067) 439-58-09
(Час роботи: 08.00 - 17.00)
Сом холодного копчення

Сом холодного копчення

Вага 1 шт. - 0,5 - 2,5 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - 2 місяці
Фасовка - гофроящик по 10 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 7 г, жирів – 10 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 172 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76
Після копчення холодним способом в сомі залишаються всі елементи, корисні для людського організму. Рибка містить різні вітаміни, легкозасвоювані білки, жирні кислоти омега 3 і 6, а також інші не менш важливі компоненти. Сом холодного копчення знижує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи, інфаркту, інсульту і атеросклерозу. При цьому помірне вживання такого делікатесу допомагає відновити зір, нормалізувати обмін речовини і артеріальний тиск. Щоб зберегти корисні властивості страви, потрібно дотримуватися правил копчення холодним способом, а також правильно її зберігати в готовому вигляді.

    Хотите, перезвоним Вам?