Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)
Щука в'ялена

Щука в’ялена

Вага 1 шт. - 0,2 - 0,35 кг
Умови зберігання: від 0 до -8 С
Термін зберігання - 2 місяці
Фасовка - гофроящик по 6-7 кг
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 16 г, жирів – 10 г.
Енергетична цінність 100 г продукту - 168 Ккал
від 131 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Щука – це джерело корисних елементів, тому дієтологи рекомендують включити її в свій раціон харчування. При цьому з такої рибки можна приготувати безліч страв: засмажити, стушкувати, зварити, запекти і т. д. Не менш популярною закускою вважається в’ялена щука.

В’ялити рибку можна і в домашніх умовах. Період пров’ялення залежить від розмірів і ваги щуки. При цьому слід врахувати, що якісна в’ялена щука повинна відрізнятися жирним м’ясом, малосольністю, оптимальним вмістом вологи (38%) і чистої лускою. При дотриманні технології в’ялення в результаті вийде чудовий продукт, що зберіг всі свої корисні якості.