Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)
Судак потрошений дрібний 0,300-1 кг

Судак дрібний 0,300-1 кг

Вага 1 шт. - 0,3 - 1 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 18,4 г, жирів – 1,1 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 84 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Судак є дієтичної рибою, тому використовується в кулінарії вже досить давно. М’ясо зовсім нежирне, але містить в собі при цьому більше 20 амінокислот, які так необхідні людському організму. Важливо врахувати, що білка в рибці міститься майже 20%, а це досить серйозний показник.

Використовується судак в багатьох рецептах, при цьому частіше, ніж інші сорти риб. Адже м’ясо не тільки корисне, але і вельми смачне, а придбати його можна і в замороженому, і в охолодженому вигляді. Ще однією перевагою рибини є те, що містить вона мало кісток, а це дуже важливо в кулінарії. Тушку можна смажити, тушкувати, запікати, а також на її основі готувати солянку, вуха або розсольник. У будь-якій страві рибка дивовижно смачна і ароматна.

Рецепти приготування рибних страв