Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Синец охлажденный

Синець

вiд 1 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (096) 350-99-12

Синця часто порівнюють за смаковими якостями з лящем, тому і готувати його можна так само, як і ляща. Такий продукт солять, смажать, в’ялять, з нього варять юшку, додаючи в неї іншу рибку. З риби можна зробити смачну таранку, а також її фарширують, тушкують, з неї смажать котлети і т. д. При цьому, як стверджують гурмани, синець в в’яленому або малосольному вигляді набагато смачніший самого ляща, обробленого таким же способом. Адже м’ясо синця більш жирне, м’яке і ніжне, але досить кістляве.

Для такої рибини ідеально підійде пряний посол з різними спеціями. При цьому синець, як і інші сорти риби, дуже корисний для людського організму, а помірне його вживання здатне нормалізувати роботу багатьох систем життєдіяльності.

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННИЯ рибних страв