Меню
+38 (096) 350-99-12
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Окунь охлажденный

Окунь

вiд 1 грн./кг.
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (096) 350-99-12

У слов’янській і північній кухні можна часто побачити страви з окуня. Адже приготоване м’ясо рибки дуже соковите і ніжне, має при цьому чудовий смак і аромат. Окуня можна відварити, обсмажити, нафарширувати, запекти з овочами і т. д . Також з такої риби вийдуть дивовижні консерви.

Існують і зовсім оригінальні рецепти. Так, в Карелії з окуня варять суп напарокко, а в Фінляндії його використовують як начинку для пирога. У будь-якому випадку м’ясо завжди приємне на смак і практично не містить кісток. При цьому рибні страви не тільки смачні, але і дуже корисні, тому так важливо, щоб в раціон харчування кожної людини входило м’ясо окуня.

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННИЯ рибних страв