Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)
Окунь річковий охолоджений

Окунь охолоджений

Вага 1 шт. - 0,1 - 0,8 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 18,2 г, жирів – 3,3 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 103 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

У слов’янській і північній кухні можна часто побачити страви з окуня. Адже приготоване м’ясо рибки дуже соковите і ніжне, має при цьому чудовий смак і аромат. Окуня можна відварити, обсмажити, нафарширувати, запекти з овочами і т. д . Також з такої риби вийдуть дивовижні консерви.

Існують і зовсім оригінальні рецепти. Так, в Карелії з окуня варять суп напарокко, а в Фінляндії його використовують як начинку для пирога. У будь-якому випадку м’ясо завжди приємне на смак і практично не містить кісток. При цьому рибні страви не тільки смачні, але і дуже корисні, тому так важливо, щоб в раціон харчування кожної людини входило м’ясо окуня.

Рецепти приготування рибних страв