Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 17.00)
Карась охолоджений

Карась охолоджений

Вага 1 шт. - від 0,1 кг
Умови зберігання: від 0 до -5 С
Термін зберігання - до 10 діб
Походження – Дніпрова
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту: білків – 17,7 г, жирів – 1,8 г
Енергетична цінність 100 г продукту - 87 Ккал
З питань оптової торгівлі звертайтесь за телефоном (068) 493-08-76

Смакові якості карася багато в чому залежать від його місця проживання. Адже така рибка здатна жити і в чистих водоймах, і в заболоченій стоячій воді. У підсумку продукт може накопичити запах водоростей, що не всім споживачам сподобається. Але правильно приготований карась порадує не тільки чудовим смаком, але і відмінним ароматом. Щоб усунути неприємний запах, рибу слід замочити в молоці перед приготуванням або ж додати в страву багато різних спецій.

М’ясо карася досить м’яке і ніжне, яке має солодкуватий присмак. Готувати продукт можна будь-яким способом: смажити, тушкувати, варити, запікати. Він відмінно поєднується з різними овочами, зі сметаною і вершками, з цитрусовими фруктами і т. д.

Рецепти приготування рибних страв