Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Маринований синець

Маринованный синец

Що знадобиться:

  • Риба (близько 2 кг);
  • Півсклянки дев’ятипроцентного оцту (часто використовують яблучний);
  • 1 стакан солі;
  • Лавровий лист;
  • Рослинна олія – 1-1,5 склянки;
  • Цибуля ріпчаста;
  • Вода;
  • Перець чорний, перець червоний і інші спеції.

Вимитий і очищений синець слід нарізати середніми підківками. Далі можна приготувати маринад. Сіль, оцет і всі приправи додаються в кип’ячену воду (2 л), після чого її слід знову довести до кипіння.

Важливо добре охолодити рідину, оскільки в іншому випадку рибка стане як варена. Охолодженим розсолом потрібно повністю залити синець, накрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 10-12 годин.

По закінченню зазначеного часу рибу слід перекласти в іншу ємність, зверху присипати цибулею, порізаною кільцями, а також полити олією. Необхідно дати просочитися делікатесу ще 10-15 мнуть і можна подавати на стіл.