Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Короп по-угорськи

Карп по-венгерски

Щоб приготувати таку смачну закуску, слід підготувати такі продукти:

  • Риба;
  • Картопля;
  • Сметана;
  • Болгарський солодкий перець;
  • Вершкове масло;
  • Цибуля;
  • Помідори (3-4 шт.);
  • Сало копчене;
  • Сіль;
  • Борошно;
  • Різні спеції і червоний перець (мелений).

Як готувати?

Карпа треба порізати на порційні шматки, не видаляючи при цьому ребра, хребет і шкірку. Сало порізати маленькими шматочками і наповнити ними риб’ячі тушки, після чого посипати їх сіллю і перцем.

Картоплю треба порізати і варити майже до готовності. Деко змастити маслом, викласти на нього рибку і картоплю, посипати все помідорами, солодким перцем і цибулею, попередньо нарізаними. Закуску полити маслом, яке потрібно перед цим розтопити, і відправити в духовку, розігріту до 200ºС. Запікати треба до повної готовності риби. Далі необхідно змішати сметану і борошно, після чого залити отриманою масою коропа в самому кінці запікання.