Меню
+38 (068) 493-08-76
(Час роботи: 8.00 - 18.00)
(Обід: 12.00 - 13.00)

Філе окуня, запечене з сиром

Филе окуня, запеченное с сыром

Це дуже смачна страва, яку можна приготувати досить просто. При цьому дана закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Щоб її приготувати, треба підготувати такі інгредієнти:

  • 0,5 кг риби (філе);
  • Твердий сир;
  • 1-2 помідори;
  • Рослинна олія;
  • Зелень;
  • Сіль.

Приготування рибного делікатесу не займе багато часу. Філе слід вимити і висушити, після чого добре посолити. Далі тушки порізати на порції. Твердий сир слід нарізати не дуже грубими скибочками, а помідори – кільцями.

Деко змастити соняшниковою олією і викласти на нього рибку. На кожне філе зверху слід покласти шматочок сиру і кружечок помідора. Духовку розігріти до 180°С і відправити туди закуску на 15-20 хвилин до повної готовності риби. Прикрасити зеленню.