Site icon Рибка Боровицька

Жерех, запечений у фользі

Жерех, запеченный в фольге

Продукти, які знадобляться для приготування страви:

Це дуже простий рецепт, який під силу кожній господині. Очищену і вимиту рибину потрібно викласти на фольгу. При необхідності фольгу можна використовувати в два шари. Після цього жерех і з внутрішньої сторони, і з зовнішньої слід посолити і приправити спеціями, потім полити рясно майонезом, щоб він змішався з використовуваними спеціями.

Тушки потрібно скропити лимонним соком, а от всередину рибини покласти часточки лимона. Продукт загортаємо після цього в фольгу, укладаємо на деко і залишаємо в духовці на 40 хвилин. При цьому півгодини – випікати при температурі 200ºС, а останні 10 хвилин – при 180 ° С. Готову страву подають із овочевим гарніром або салатом.

Exit mobile version