Site icon Рибка Боровицька

Запечене філе карася

Запеченное филе карася

Для приготування делікатесу знадобиться:

Очищену рибу вимити і усунути голову, потім акуратно відокремити філе. Після цього порізати дрібно цибулю і обсмажити на сковороді. Часник треба теж подрібнити і додати до філе в глибоку ємність, видавивши туди ж і лимон. Добре посолити і поперчити, а далі дати промаринуватися філе 20 хвилин.

Деко застелити фольгою і викласти на нього половину філе, окропивши олією. На рибу викласти обсмажену цибулю, яку потрібно накрити другою частиною тушок, щоб вона опинилася всередині. Блюдо накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку на півгодини (175ºС). Після цього знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 хвилин. Готовий карась подається з лимоном і овочевим салатом.

Exit mobile version