Site icon Рибка Боровицька

З 1 березня 2016 року знижено ціни на чехонь в’ялену та синець в’ялений.

chehon_valeniy

Чехонь – річкова риба відома та славиться відмінними смаковими якостями в в’яленому та копченому вигляді. М’ясо чехоні середньої жирності, смачне та тендітне, з приємним ароматом. Не дивлячись на кістлявість цієї риби, вона дуже популярна. Ця кістлявість компенсується смаком та ароматом. В’ялена чехонь особливо смачно осіннє літних виловів, та вважається справжнім делікатесом.  В сприятливих умовах досягає маси 1-1,2 кг. довжиною 60-65 см. (середня вага 200-500 грамів) Чехонь дуже цінна промислова риба. М’ясо чехоні дуже багато на корисні мікроелементи .

 

Синець – річкова риба.  Синець схожий на ляща. Тіло синця сильно стисло з боків і більш витягнуте в довжину , ніж у ляща.

У річкових умовах синець дозріває при значно менших розмірах , ніж у водосховищах . Наприклад , в Дніпрі на ділянці , де нині знаходиться Київське водосховище , окремі його особини дозрівали в трирічному віці при довжині тіла 16 см .

В результаті синець з малоцінної річкової риби у водосховищах перетворився на рибу з високими смаковими і поживними якостями . За харчовими якостями синець не поступається лящеві рівних розмірів .

Дуже смачну, в’ялену та копчену рибу можна придбати також  в наших фірмових магазинах «Рибна Крамниця»

Exit mobile version