Site icon Рибка Боровицька

Юшка з плітки

Уха из плотвы

Основні продукти, які знадобляться при приготуванні:

Перед початком варіння плітку треба добре вимити і очистити. Особливо важливо видалити акуратно зябра, адже вони в процесі приготування виділятимуть гіркоту. У воду додаємо цілком очищену цибулю і нарізану кубиками картоплю, після чого варимо на невеликому вогні. При цьому не варто забувати про перець і сіль, які кидають саме на цьому етапі варіння.

Морквину, яку нарізаємо кружечками, варто додати в каструлю і кинути лавровий лист. Після цього суп потрібно варити практично до готовності овочів, далі – кладемо рибку і варимо близько 10 хвилин.

Вимкнувши вогонь, в юшку додаємо рубану зелень і настоюємо під закритою кришкою ще декілька хвилин.

Exit mobile version