Site icon Рибка Боровицька

В’ялена чехонь

Вяленая чехонь

Щоб приготувати в’ялену чехонь до пива, нам знадобляться такі інгредієнти:

Правила в’ялення

Перед приготуванням рибку потрібно добре промити, після цього викласти в посудину і добре пересипати її сіллю. Після цього на чехонь ставлять гніт, накривають марлею і на кілька днів залишають її в прохолодному місці.

Відмінно просолену продукцію потрібно промити. Після цього її нанизують на шнур і вивішують для просушування і в’ялення. Для цього підійде прохолодне затемнене місце.

Тривалість процесу в’ялення багато в чому буде залежати від розмірів рибки і місця, де її розвісили. В середньому в’ялену чехонь можна вживати в їжу вже через 5-8 доби.

Exit mobile version