Site icon Рибка Боровицька

Товстолоб з печерицями

Толстолобик с шампиньонами

Щоб приготувати страву, будуть потрібні такі інгредієнти:

Етапи приготування

Дрібну рибину слід очистити і випатрати, після чого добре вимити. Далі її треба посолити і поперчити, а потім обваляти в борошні. Цибулю дрібно нарізати і підсмажити на вершковому маслі, після чого додати підготовлену рибку і обсмажувати її до золотистої скоринки.

Почищені і вимиті гриби необхідно нарізати тоненькою соломкою і посипати ними обсмажений товстолобик. З помідор видалити насіння, очистити від шкірки, нарізати і розкласти їх на печериці в сковороді. На цьому етапі в блюдо висипають часник, який треба дрібно порізати. Далі заливають його невеликою кількістю вина і тушкують на невеликому вогні до повної готовності.

Подавати на стіл закуску, посипану зеленню, можна з відвареною картоплею. Приготування страви не займе багато вашого часу, але створений кулінарний шедевр порадує чудовим смаком і ароматом вас і ваших гостей!

Exit mobile version