Site icon Рибка Боровицька

Товстолоб шашликовий

Толстолоб шашлычный

Необхідні продукти:

Добре почищений і промитий товстолоб складають в глибоку миску, солять і посипають 2-3 ст. ложками спецій. Також для маринаду цибулю ріжуть кільцями, а помідори – невеликими шматочками. Всі інгредієнти додають до риби, при цьому сумішшю, що в підсумку вийшла, ретельно обмазують тушки. Маринувати продукцію необхідно 20 хвилин.

Промариновану рибку обмазують маслом і медом, а потім викладають на деко, яке потрібно вистелити пергаментом. При цьому овочі, в яких маринувалася рибка, також викладається на деко під тушки. Поверхня товстолобика посипається насінням льону.

У добре розігрітій духовці страва запікається півгодини до утворення золотистої скоринки. При цьому готовність риби можна легко перевірити за допомогою зубочистки: якщо проткнути її спинку і з неї витече світлий сік, то закуска готова до вживання.

Подавати можна з запеченою картоплею і овочевим салатом.

Exit mobile version