Site icon Рибка Боровицька

Судак, тушкований в томатному соусі

Судак, тушенный в томатном соусе

Інгредієнти для приготування:

Філе рибки потрібно нарізати шматочками середніх розмірів, панірувати в борошні і обсмажити на олії, гарненько розігрівши перед цим сковороду. Слід врахувати, що такий вид риби готується досить довго, тому після обсмажування продукції потрібно зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Готувати філе необхідно ще близько 15 хвилин.

Для соусу треба ошпарити помідори і видалити насіння і шкірку, також очистити слід і перець. Овочі після цього подрібнити за допомогою блендера до пінообразного виду. Туди ж додати часник, спеції і цукор. Приготовленої сумішшю потрібно залити рибне філе на сковороді і протушкувати ще хвилин 15. Після цього кришку зняти, щоб зайва волога могла випаруватися, а соус – загуснути.

Exit mobile version