Site icon Рибка Боровицька

Судак, фарширований грибами

Судак, фаршированный грибами

Продукти:

Випатрану рибину потрібно добре вимити, видалити з неї кісточки. При цьому потрібно врахувати, що філе повинні бути з’єднані між собою в області спинки. Тушку слід добре натерти спеціями і дати трошки просочитися. Після цього потрібно викласти шматочки лосося і скропити соком лимона.

Гриби і цибулю необхідно нарізати і обсмажувати до тих пір, поки зі сковороди не втече вся рідина. Посипати печериці зеленню і викласти на рибу. Далі судак згортають, закріплюючи по краях. У розігрітій духовці до 170ºС блюдо випікають 40-50 хвилин. Готову закуску нарізають порційними шматочками і подають з гарніром.

Exit mobile version