Site icon Рибка Боровицька

Стейк сома з овочами

Стейк сома с овощами

Щоб приготувати такий делікатес, потрібно підготувати наступні продукти:

Почати приготування страви потрібно з підготовки маринаду для сома. Для цього імбир слід натерти на дрібній тертці, а з лимона вичавити сік. Натертий імбир і сік лимона потрібно з’єднати і додати до них соєвий соус.

Стейк треба покласти в пакетик і залити його приготовленої сумішшю. В такому випадку він зможе добре просочитися з усіх боків. М’ясо буде маринуватися близько 20 хвилин.

Для гарніру необхідно гриби, цибулю, перець і зелень нарізати невеликими шматочками. Просочену маринадом рибку потрібно обсмажити на великому вогні, витративши по 3 хвилини на кожну сторону. Після цього на слабкому вогні стейк обсмажують ще по 5 хвилин з усіх боків.

Овочі для гарніру потрібно посмажити до готовності і залити маринадом, який залишився від риби. Туди ж слід додати зелень. Приготовану рибу і овочевий гарнір подають на одній тарілці, при цьому страву на тарілці можна скропити лимонним соком.

Exit mobile version